Tájékoztató a digitális munkarendről

Tisztelt Szülők!

  1. március 16-tól iskolánkban is digitális munkarend szerinti oktatás lépett életbe.

Kérjük, hogy minden szülő küldje el iskolánkba a saját email címét, telefonszámát!

gonczytitkarsag@gmail.com

A tananyag rendszeres küldése a KRÉTA felületen keresztül fog történni a Házi feladatok menüpont alatt vagy az üzeneteknél. Aki nem rendelkezik KRÉTA belépési kóddal, azt az osztályfőnöktől vagy közvetlenül az iskolától kérje ki! A tanulói belépés alapesetben: felhasználónév: a tanuló OM azonosítója (diákigazolványban megtalálható), jelszó: születési dátum kötőjellel elválasztva. A KRÉTÁ-ban az Üzenetek menüpont (boríték ikon) alatt az elvégzett feladatok visszaküldhetők a kijelölt pedagógusnak. Erről a felületről a holnapi napon külön tájékoztatást fogunk küldeni.

Az első héten még heti feladatot kapnak csak a tanulók motiváló, gyakorló jelleggel. Mi is még csak most fogjuk megkapni a módszertani ajánlásokat.

Jövő héttől azonban órák szerint kapják meg diákjaink az aktuális leckéket. Ezeket már meghatározott határidővel kell elkészíteni. Az elkészült munkákat lefotózva, ahogy a szaktanár kéri, arra a felületre kérjük feltölteni. Ha ez a kényszerű szünet hosszabb időt fog igénybe venni, akkor szükség lesz az otthoni feladatok értékelésére az év végi jegyek megállapításához.

Azok, akik nem rendelkeznek a digitális oktatáshoz szükséges otthoni eszközökkel, péntekenként kérhetik a feladatokat papíron. Nekik előre jelezni kell az erre vonatkozó igényüket az osztályfőnöknél vagy az iskolában. Az elkészített feladatokat a következő héten kérjük behozni. Ennek időpontja: minden pénteken 10.00-tól 12.00-ig.

Az iskolában hagyott felszerelésekért ezen a héten kell bejönni! Keddtől péntekig 8.00-tól 16.00-ig. Kérünk mindenkit, hogy minden taneszközt, tornazsákot vigyen el az iskolából!

Iskolai felügyeletet csak azoknak a diákjainknak tudunk biztosítani, akiknél a szülők/ szülő munkája nélkülözhetetlen a járvány terjedésével kapcsolatos feladatokban, valamint az egyéb közfeladatok vagy közellátás biztosításához.

Minden információval állunk az Önök szolgálatára minden munkanapon 8.00-tól 16.00-ig

(37) 322-006

(30) 392 65 95

email címünk: gonczytitkarsag@gmail.com

Kérjük a szülőket, hogy ebben az új helyzetben fokozottan kövessék figyelemmel gyermekük tanulását! Ügyeljenek arra, hogy a gyerekek betartsák a biztonsági szabályokat, hogy minél hamarabb véget érjen ez a krízishelyzet! Lehetőség szerint ne csoportosuljanak, otthoni környezetben maradjanak, akkor is, amikor nincs szülői felügyelet!

Kérjük, hogy segítsék munkákat azzal, hogy az információk minél több emberhez eljussanak!

Tisztelettel:

Az iskola vezetősége

 

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.